Je li došlo do preokreta u Detroitu kada je riječ o Bojanu Bogdanoviću?

Bojan Bogdanović
EPA

Bojan Bogdanović sigurno je "vruća roba" po pitanju moguće razmjene. Najbolji igrač Detroit Pistonsa bilježi 21.2 poena i 2.7 asistencija u prosjeku, ali u momčadi koja ima najlošiji omjer lige.

Pričalo se naveliko o odlasku u druge klubove poput Los Angeles Lakersa, Dallas Mavericksa i Phoenix Sunsa, ali kako sada stvari stoje, Bogdanović bi mogao i ostati u Detroitu. To je i rekao za HoopsHype.

"Pričao sam s menadžerom Troyom Weaverom i vlasnicima koji su me uvjerili da ćemo biti puno bolji sljedeće sezone. Imamo dosta prostora u "salary capu" za dovođenje odličnih igrača. Imat ćemo i visok pick na sljedećem draftu što će nam puno pomoći. Ozljeda Cunninghama puno nas je unazadila. Bio nam je glavni pokretač i sve su se naše napadačke strategije vrtjele oko njega. Bez njega osciliramo."

Glasine o eventualnoj promjeni sredine, ne utječu toliko na njega.

"Nastojim ignorirati šuškanja, čak nemam društvene mreže poput Twittera. Ne čitam puno o tome, uostalom, to nije u mojoj kontroli. Pokušat ću ostati koncentriran i igrati najbolje što znam. Onda ćemo vidjeti hoće li se nešto promijeniti do kraja prijelaznog roka."

Sportnet.rtl.hr