VIDEO  Ivica Zubac žestoko zakucavao u posljednjoj utakmici predsezone

Ivica Zubac
Twitter

Hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac postigao je devet koševa uz tri skoka, dvije asistencije i jednu blokadu za 16:18 minuta provedenih u igri u 115:126 porazu Los Angeles Clippersa od Denver Nuggetsa u predsezonskoj NBA utakmici, igranoj u dvorani u Ontariju, u Kaliforniji. Većinu poena hrvatski je centar skupio žestokim zakucavanjima.

Zubac je susret započeo u petorci Clippersa, ali je trener Ty Lue odlučio ravnomjerno rasporediti minutažu na čak 16 igrača, pa je samo raspoloženi Norman Powell na parketu proveo više od 20 minuta. Powell je u 25 minuta provedenih u igri ubacio 34 poena, dok je kod Nuggetsa čak osam igrača postiglo dvoznamenkast broj pogodaka, a najviše su ubacili Ish Smith, 15, i Kentavious Caldwell-Pope, 14.

Jokić neprepoznatljiv

Prva zvijezda Nuggetsa, Nikola Jokić, igrao je samo 15 minuta, ostao bez ubačaja iz igre, pogodio je dva slobodna bacanja i podijelio sedam asistencija. Clippersi i Nuggetsi su ostvarili polovičan učinak u svoje četiri predsezonske utakmice, dvije pobjede i dva poraza.

Sixersi neporaženi

Valja istaknuti i učinak Philadelphia 76ersa, koji su predsezonu završili neporaženi. Predvođeni Joelom Embiidom (19 poena) sinoć su svladali Charlotte Hornetse 99:94. NBA predsezonu zaključit će večeras međusobnim utakmicama Detroit i Memphis te San Antonio i Oklahoma City.