VIDEO  HKK Široki u dramatičnoj završnici poražen od Sutjeske u izravnoj borbi za Playoff

HKK Široki KK Sutjeska
Domagoja Ledić / HKK Široki

HKK Široki sinoć je u okviru derbija 21. kola ABA Lige 2 poražen od izravnog konkurenta za Playoff mjesta - crnogorske Sutjeske rezultatom 78:80 (16:21, 20:20, 16:25, 26:14).

U dramatičnoj završnici, gosti su uspjeli sačuvati prednost iz prve tri četvrtine čime su ugrabili veliku pobjedu u borbi za najbolje četiri momčadi lige.

Trenutno obje ekipe imaju jednaki broj bodova, ali crnogorski predstavnik ima bolji međusobni omjer, što bi moglo biti ključno u borbi za Playoff i eventualni plasman u prvu ABA Ligu.

Sadržaj se učitava...

Igrač utakmice bio je bivši igrač Zrinjskog i dobro poznato ime na bosanskohercegovačkim košarkaškim terenima - Draško Knežević, koji je upisao 21 poen, šest asistencija i pet skokova. Unatoč tome, Knežević je jednako tako mogao biti i tragičar susreta s obzirom da je pri rezultatu 76:79, pet sekundi prije kraja, promašio oba slobodna bacanja.

Najbolji u redovima Širokog bio je Karačić s 21 poenom dok je Mateo Drežnjak dodao 17, a Kraljević 12. Momčad Hrvoja Vlašića u posljednjem će kolu gostovati na splitskim Gripama dok Sutjeska dočekuje Dynamic.

Rezultati by SofaScore