HKK Široki dočekuje KK Student Mostar

HKK Široki Brijeg, HKK Zrinjski, HKK Široki Brijeg, kk spars, HKK Široki Brijeg, KK Radnik, HKK Široki Brijeg, KK Student, HKK Široki, KK Student, HKK Široki Brijeg, KK Vogošća, HKK Široki Brijeg, HKK Široki, OKK Sloboda, kk Sloboda, HKK Široki, OKK Sloboda, HKK Široki Brijeg, KK Kakanj, HKK Široki Brijeg, HKK Zrinjski, HKK Široki Brijeg, KK Radnik, Igor Jelčić, HKK Široki Brijeg, HKK Široki Brijeg, KK Igokea
Za službenu Facebook stranicu HKK Široki - utakmicu je najavio trener Damir Vujanović:

„Najvažnije je da smo prekinuli negativni niz poraza i to pobjedom u Bijeljini protiv Radnika. Igrači su shvatili da se može bolje, da treba samo vjerovati u sebe. Da bi ponovili uspjeh protiv Studenta morat ćemo odigrati i kvalitetnije u obrani, s manje izgubljenih lopti i više odlučnosti na otvorenim šutevima, s više hrabrosti na ulascima u reket. Igrači kad se nađu u dobro prilici moraju završavati akcije. Toga nam je manjkalo u Bijeljini. Neće biti lako, bez obzira na to što igramo kući. Student je čvrsta momčad koja je u dobrom ritmu i svakako iskusnija od nas, ali vjerujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do pobjede i do kraja vratiti poljuljano samopouzdanje. Mladi igrači trebaju podršku i svojim odnosom prema klubu svakako je i zaslužuju".

Napomena: Na poluvremenu utakmice će se održati javno izvlačenje nagradne igre pod nazivom „Širokom pomozi, Citroena vozi" u kojoj se može osvojiti auto Citroen C1, putovanje u Rim za dvije osobe, hladnjak, televizor, biciklo, usisavač, karaoke bluetooth zvučnik, tablet i mobiteli.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane građane da dođu na utakmicu, podrže naše košarkaše i prisustvuju javnom izvlačenju nagradne igre.

Sretno svima!