HKK Brotnjo: Odigran 2. Youth streetball challenge

HKK Brotnjo
Natjecanje za mlade košarkaše odvijalo se u prostoru tržnog centra Park&Shop, koji je i glavni pokrovitelj turnira, a najboljom ekipom na kraju zanimljivog natjecanja pokazala se ekipa „Michael Jordan" za koju su nastupali Mario Zubac, Borna Prce i Luka Lukić.

Drugo mjesto na turniru osvojila je ekipa „Bojan Bogdanović" (Mihael Lovrić, Antonio Barbarić, Kristijan Planinić i Jacobo Valenti), dok je treće mjesto osvojila ekipa „Toni Kukoč" (Ivan Erić, Marko Soldo i Florijan Soldo.

Uz turnir za mlade košarkaše sinoć je organizirano natjecanje u šutiranju trica za igrače koji su nastupili na turniru, ali i za posjetitelje. Pobjedu u kategoriji igrače odnio je Luka Erić, dok je Mile Galić bio najprecizniji u natjecanju u kojem su se okušali posjetitelji.

Na kraju drugog ovakvog turnira za mlade košarkaše organizatori su najboljim ekipama i pojedincima uručili zaslužene nagrade te se zahvalili TC Park&Shop, trgovini sportske opreme Gagro Šport, tvrtki Union Foods, HKK Ljubuški i Mariju Škegri koji su turnir podržali ustupivši koš sa konstrukcijom prikladnom za odigravanje turnira u uličnoj košarci za mlađe kategorije.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.