HEZONJA "Nije me briga što Bojan govori, prvi ću mu se obratiti"

Mario Hezonja,Bbojan Bogdanović,Hrvatska košarkaška reprezentacija
FaH

Košarkaš Reala i hrvatske reprezentacije Mario Hezonja nakon pobjede Hrvatske nad Velikom Britanijom dao je nekoliko zanimljivih izjava za portal BasketNews. Bivši igrač Panathinaikosa je rekao da su ga navijači grčkog velikana preklinjali da ostane u Ateni, a da je dobivao i pozive Partizana prije nego što je otišao u Madrid.

Zvali su me iz Partizana

''Dobivao sam puno poruka od navijača Panathinaikosa i Partizana. Da, istina je, oba su me kluba zvala, ali bilo je prekasno, već je odlazak u Real bio dogovoren. U Panathinaikosu nisam bio najbolji igrač u Europi, bila su to brza tri mjeseca za mene. Mislim da se uklapam u Real Madrid, bilo je lako odlučiti'', rekao je Hezonja za BasketNews, a onda se osvrnuo na poraz Hrvatske u prvom kolu Eurobasketa od Grčke, prenosi Index.

''Tu su Sloukas i Calathes, koji su grčki motori, a Giannis sada ima potpuno drugačiju ulogu. Ubacio je 25 poena protiv nas. Jako je teško braniti nekoga tko ima zeleno svjetlo za bilo što, plus Dimitris Itoudis na klupi. Igrao sam protiv Itoudisa, pa vjeruj mi, znam o čemu govorim.''

Ne zanima me što Bojan govori

Bojan Bogdanović je dao naslutiti da mu je ovo posljednji veliki turnir za Hrvatsku. Hezonja se s tim ne slaže.

"Nije me briga što on govori; odvući ću ga natrag u tim. Ja ću biti prvi koji će mu se obratiti ako se odluči povući."

Hrvatska u ponedjeljak na Eurobasketu igra utakmicu protiv Estonije, a prijenos je na SK1 od 14:15.