VIDEO  Double-double Ivice Zupca, ostatak momčadi uzeo "slobodnu večer"

Ivica Zubac
Profimedia

Još jednom vrlo okrnjenog sastava Los Angeles Clippersi ugostili su ovaj put Sacramento Kingse i upisali težak poraz. Praktički ništa Clippersima nije polazilo za rukom, a među raspoloženijima ipak je bio Ivica Zubac, ali bilo je previše onih koji su "uzeli slobodnu večer".

Kingsi su od početka susreta pokazivali kako su u puno boljem stanju, ove sezone igraju dobro i nisu slučajno na omjeru 12-9, brzo su došli do dvoznamenkaste prednosti i lako su je održavali.

Već do poluvremena Kingsi su imali više od 20 poena prednosti, nisu posustajali niti u nastavku susreta, a Clippersi nisu bili u stanju koje bi ih pokrenulo i dovelo do preokreta.

Sadržaj se učitava...

U ovom susretu bili su bez Paula Georgea, Kawhija Leonarda, Lukea Kennarda i Normana Powella, a dobra je vijest da bi na gostujućoj turneji koja slijedi ipak trebali biti kompletniji.

Kod Clippersa Brandon Boston upisao je 18 poena, a po 13 poena dodali su Zubac (5/6 za dva, 3/4 slobodna, 15 skokova) i Terance Mann (šest skokova). Kod pobjednika Domantas Sabonis ubacio je 24 poena uz šest asistencija, a Keegan Murray dodao je 23 poena i sedam skokova.

NBA:
Los Angeles Clippers - Sacramento Kings 96:123