DAVIS NAPUSTIO ŠIROKI "Bilo mi je dobro, tužan sam što ne mogu dovršiti sezonu do kraja"

Davis HKK Široki
HKK Široki

Amerikanac Rashun Davis koji se teško ozlijedio na utakmici protiv Mladosti na turniru ABA lige 2 na Zlatiboru ( fraktura V metatarzalne kosti lijevog stopala) i HKK Široki danas su dogovorili sporazumni raskid ugovora. S obzirom na to da mu slijedi višemjesečni oporavak, Davis je odlučio da će se kući oporavljat i spremati za novu sezonu, priopćeno je danas iz kluba s Pecare.

Danas se oprostio od kluba i svojih suigrača i poručio:

"Želim naglasiti da me rastužuje što ne mogu dovršiti sezonu do kraja boreći se sa svojim suigračima i trenerima za HKK Široki. Htio bih se zahvaliti svima vama na prilici da igram u ovom gradu, klubu i naravno navijačima. Cijenim podršku tijekom cijelog svog boravka ovdje, bilo mi je dobro! Želim klubu, trenerima i navijačima sve najbolje u budućnosti.Hvala", rekao je Davis.

HKK Široki se zahvalio Davisu koji je pokazao sportsko ponašanje na terenu i izvan njega i zažrlio mu brz oporavak i uspješan nastavak karijere u budućnosti.

U ABA ligi 2 Davis je odigrao 11 utakmica uz prosjek od 15,4 poena, 4,3 asistencije, i 2,8 skokova za 30,8 minuta, dok je u
BiH prvenstvu, odigrao 18 utakmica uz prosjek od 16,3 poena, 4,7 asistencija i 3,7 skoka za 29,4 minuta.