VIDEO  Bojan Bogdanović s Knicksima do nove pobjede

Bojan Bogdanović
Vincent Carchietta

U prvu postavu Golden State Warriorsa vratio se Steph Curry, a njegova momčad došla do jako važne pobjede u borbi za što bolju poziciju uoči doigravanja. Na gostovanju kod Los Angeles Lakersa, slavila je sa 128:121. Sada je na omjeru 35-31, dok su Lakersi na 36-32.

Dario Šarić nije nastupio za Warriorse koje je predvodio Curry s 31 poenom, šest skokova i pet asistencija, dok je Klay Thompson dodao 26 koševa.

Lakersima nije pomoglo ni 40 poena, osam skokova i devet asistencija LeBrona Jamesa, dok je D'Angelo Russell dodao 23 poena i 13 asistencija.

Sedmi poraz u zadnjih devet utakmica upisala je Utah Jazz. Trećeplasirana momčad Zapada, Minnesota Timberwolves, upisala je drugu uzastopnu pobjedu nakon dva uzastopna poraza. Slavila je sa 119:100.

Anthony Edwards s 31 poenom, deset skokova i pet asistencija te po tri blokade i ukradene lopte predvodio je Wolvese, dok je Mike Conley, po povratku na parket nekadašnjeg kluba, dodao 25 koševa.

Najbolji je kod Jazza bio Collin Sexton s 22 koša i deset asistencija. Luka Šamanić nije igrao.

Treću uzastopnu pobjedu, a četvrtu u zadnjih pet utakmica, upisali su New York Knicksi koji su zahtjevno gostovanje kod Sacramento Kingsa odradili uspješno. Slavili su s 98:91.

Sadržaj se učitava...

Gotovo polovicu poena, njih čak 42, ubacio je Jalen Brunson. Bojan Bogdanović je za 24 minute dodao devet koševa (3/6 za dva, 1/5 za tricu), pet skokova i jednu asistenciju.

Najbolji je kod Kingsa bio Domantas Sabonis s 21 poenom i 14 skokova, De'Aaron Fox dodao je 20 koševa, sedam skokova i devet asistencija.

NBA:

LA Lakers - Golden State Warriors 121:128
Utah Jazz - Minnesota Timberwolves 100:119
Sacramento Kings - New York Knicks 91:98

Sportnet.hr