VIDEO  Bogdanović se dobro zabavljao za doček Nove godine

Bojan Bogdanović
AP Images

Utah Jazz nastavio je niz pobjeda slaveći na svom parketu protiv Minnesota Timberwolvesa sa 120:108. Ovo je šesta uzastopna pobjeda za Jazzere, a jako dobru utakmicu odigrao je Bojan Bogdanović koji je uz Donovana Mitchella predvodio svoju momčad.

Bogdanović je za 34 minute ubacio 24 poena uz šut 3/8 za dva, 3/6 za tri i 9/9 s linije slobodnih bacanja. Tome je dodao i 12 skokova čime je izjednačio svoj rekord karijere te je podijelio dvije asistencije.

Sadržaj se učitava...

Inače, Timberwolvesi su izdržali do završnice, u zadnju dionicu ušli su čak s vodstvom, ali Jazz je ipak u tom dijelu igre bio bolji protivnik i odnio je pobjedu.

"Mislim da smo odradili dobar posao u napadu s igračima koji nisu proveli dosad puno vremena zajedno na parketu. Na kraju smo podigli i igru u obrani što nam je donijelo i dobru tranziciju te smo došli do pobjede", zadovoljan je bio Quin Snyder.

Susret je prelomila serija Jazza 22:0 u zadnjoj dionici kada su iz minusa 91:92 otišli u plus 113:92 i osigurali pobjedu.

Uz Bogdanovića istaknuli su se i Donovan Mitchell s 39 poena, šest skokova i pet asistencija, Jordan Clarkson s 20 poena i Rudy Gobert s 14 poena i 16 skokova.

Kod Minnesote Anthony Edwards ubilježio je 26 poena, a Malik Beasley 22 poena.

NBA:
Utah Jazz - Minnesota Timberwolves 120:108