Blaženka Rezo ŽKK Zrinjski 2010 : Dale smo sve od sebe da osvojimo medalju

žkk zrinjski 2010

...u Mariboru, a Blaženka Rezo je najbolji strijelac turnira. Sve to je dovoljan razlog za razgovor sa Blaženkom, i evo što kaže za HERCEGOVINA.info.

Uz čestitke na trećem mjestu možeš li nam malo prokomentirati igre Zrinjskog na turniru u Mariboru?

Zahvaljujem se na čestitkama. Što se tiče naše igre na turniru u Mariboru, zaista smo dale sve od sebe da odemo kući sa medaljom, da ne iznevjerimo trenericu, klub, grad , roditelje i naše sponzore koji su nam omogućili da odemo na taj turnir. U svakoj utakmici smo davale sve od sebe, borile se, skakale,u darce primale,više nego davale (tamo se očito bolje jede haha), i držale se zajedno kad smo padale i kad smo se dizale zbog čega smo se i uspjele probiti do trećeg mjesta i do medalje.

Kako je biti najbolji strijelac na jednom tako jakom međunarodnom turniru?

Pa mogu vam reći da sam bila jako iznenađena jer se nisam obazirala na svoje poene tijekom utakmica, ali kad su mi uručili mali pehar bila sam sretna i zadovoljna da se možemo s još jednom nagradom vratiti kući.

Da li si zadovoljna igrama ekipe i svojim igrama?

Naravno da sam zadovoljna , ne bi osvojile medalju da nismo bile kao prsti jedne ruke. Kada jedna padne druge je dižu, kad se jedna digne, digne čitav tim i na tome sam zahvalna svojoj ekipi zbog koje sam i bila najbolji strijelac turnira.

Zrinjski znatno napreduje iz godine u godinu, kome najviše možemo zahvaliti za taj napredak?

Svi znamo da je za to zaslužna jedna osoba koja je svojom voljom i ljubavlju prema košarci osovila Zrinjski 2010 na noge, a to je naša trenerica Nikolina Pandža.

Da li je teško trenirati i igrati košarku s obzirim na loše uvjete koji vladaju u dvoranskim sportovima?

Iskreno, teško jeste, ali mi smo navikli na taj sustav i prilagodili mu se. Kad Đački dom popliva, strunjače su na parketu, kada nemamo termina u njemu idemo u malu dvoranu Građevinske škole. Ova godina je bila uspješna s raspodjelom termina pa smo dobili i dvoranu Bijeli brijeg. Sudjelovanjem na ovom turniru smo vidjele u kako dobrim uvjetima oni treniraju u odnosu na naše uvjete. Nadam se da će grad uvidjeti da i ženska košarka treba imati svoje mjesto pod suncem.

Evo za kraj poruka našim čitateljima?

Svim čitateljima, sportašima, ljudima dobrog duha poručujem da imaju svoj cilj u životu i da nikad ne odustaju od njega,j er samo uz dobru volju, ljubav, hrabrost i vjeru u Boga mogu uspjeti u životu. I za kraj se zahvaljujem vašem portalu  što ste uvijek uz nas i što nas pratite na svakom našem uspjehu.

HERCEGOVINA.info