BITI ILI NE BITI Široki protiv Sutjeske traži ulaznicu za Playoff ABA Lige 2!

Mateo Drežnjak
Domagoj Ledić / HKK Široki

U četvrtak HKK Široki na Pecari dočekuje Sutjesku u iznimno važnoj utakmici ABA2 lige s obzirom da će Široki eventualnom pobjedom nad crnogorskom momčadi osigurati jedno od prva četiri mjesta koja vode u doigravanje regionalne lige.

"Čeka nas vrlo važna utakmica koja izravno odlučuje o sudioniku play-offa. Sutjeska je uvijek neugodna momčad, momčad koja ima kvalitetnu vanjsku liniju i koja ima kvalitetu da svakog dobije. Morat ćemo vršit pritisak na njihovu vanjsku liniju i pokušati im spustiti postotak šuta", najavio je sutrašnju utakmicu za Fenu trener Širokog Hrvoje Vlašić.

Rezultati by SofaScore

Strateg Širokog upozorio je i na unutarnju igru Sutjeske i ofenzivni skok, prije svega Ismeta Sejfića.

"Sejfić je dominantan ispod koša, moramo se koncentrirati na njega i paziti ga se. Jednostavno rečeno, moramo našu igru podići na razinu od prije dvadesetak dana. U zadnjih nekoliko utakmica, iz objektivnih razloga, nismo bili na toj razini", dodao je Vlašić.

Momčad je sada kompletna i Vlašić vjeruje u pobjedu i plasman u doigravanje.

"Protiv Sutjeske svi igrači su na broju i vjerujem da ćemo uz dobru energiju riješiti utakmicu u našu korist", dodao je.

Dva kola do kraja ligaškog dijela sezone Široki je na četvrtom mjestu s omjerom pobjeda i poraza 11-9, dok je Sutjeska na 10-10.

Utakmica Široki – Sutjeska igra se od 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani na Pecari.