BABO KONSTANTAN Bogdanović i Jazzeri iskoristili ozljedu Nikole Jokića

Bojan Bogdanović
Facebook

Košarkaši Utah Jazza upisali su i treću pobjedu na startu sezone za savršen ulazak. Jazzeri su dočekali Denver Nuggetse te su iskoristili nesretne okolnosti za Denver i ozljedu Nikole Jokića.

Srpski košarkaš i aktualni MVP lige dvije je minute prije kraja zadobio udarac koljenom u koljeno od Rudyja Goberta te se u drugom poluvremenu više nije vraćao i ostao je na 15 minuta u igri.

"To nije bilo dovoljno za Denver koji je pao na 2-2 omjer drugim porazom u nizu nakon što je Jazz u četvrtoj 11-2 serijom preuzeo vodstvo nakon 93:91 i više se do kraja nije osvrtao", piše sportnet.

Još gora po Denver je činjenica da je Jokić do trenutka udarca bio najbolji igrač na parketu i već je imao 24 poena te po šest skokova i dodavanja. Do kraja je do 21 stigao Will Barton, a Aaron Gordon imao je 20.

Kod Jazza je Gobert ubacio 23 poena uz 16 skokova, dok je 22 dodao Donovan Mitchell. Bojan Bogdanović ubacio je 15 poena za 29 minuta, ali i slab šut 4/15 (1/5 trica). No, zabio je četiri bacanja, a imao je dva skoka i ukradenu loptu.