EDIN DŽEKO LANI PUDAR "Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet"

EDIN DŽEKO LANI PUDAR "Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet"
Ilustracija/Jack Spitser/SempreInter

Najbolji bh. nogometaš i kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko obratio se mladoj mostarskoj plivačici Lani Pudar. Džeko je istaknuo kako s radošću prati njezine nastupe, ali je mladoj Lani dao i jedan savjet.

"Draga Lana Pudar,

Ne mogu, a da ti ne čestitam na svemu što si dosad postigla, iako imaš tek 16 godina. Oduševljen sam i s radošću pratim tvoje nastupe i s još većom radošću čitam o tvojim uspjesima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet. Slušaj roditelje, oni su ti najbolji prijatelji i oni ti jedini mogu dati iskrenu podršku. Proći ćeš puno i dobrih i loših stvari, jer takvo je naše okruženje. Kada ide dobro, svi te tapšu po ramenima, a kada ide loše, utrkuju se u tome tko će bolje, jače i više.

A obitelj! Ona je uvijek tu, kao utjeha, kao snaga, kao rame za plakanje, kao podstrek za dalje. I zapamti, vjeruj u sebe i rezultat će doći. Predodređena si za velike stvari, svi to vidimo i želim ti puno sreće, zdravlja i iskrenih ljudi oko tebe. Budi ponosna na sebe, jer imaš sve razloge da budeš ponosna. Radujem se tvojim novim nastupima.

Sretno dalje, ponosu Bosne i Hercegovine", napisao je Edin Džeko na svom Facebook profilu.