BOŽINOVIĆ "U čast Keti želim trofej odnijeti u Mostar"; JELOVČIĆ "Neka Božinović bude najbolji igrač i osvoji Kutiju šibica"

krešimir keta bandić, Kutija šibica, josip božinović, franco jelovčić
kutija-sibica.hr

U dramatičnom i neizvjesnom polufinalu 50. izdanja 'Kutije šibica' mostarska ekipa Krešimir Keta Bandić pobjedom nad Juicy Maraska nakon boljeg izvođenja penala izborila je finale.

Junak utakmice bio je Splićanin u redovima 'Kete' Josip Božinović. Tri pogotka postigao je u regularnom dijelu susreta, a u raspucavanju penala bio je nepogrješiv.

Sadržaj se učitava...

"Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili iako smatram da je protivnička momčad puno bolja ekipa. Imaju bolji kolektiv i pojedince. Poveli su, ali smo se brzo vratili u utakmicu. Kod 4:2 mogli smo završiti utakmicu, ali nismo uspjeli. No, dobro je. Sretan sam. Sutra je finale, nadama se da ćemo ponoviti još jednu dobru utakmicu i s trofejom ići kući", rekao je Božinović nakon utakmice.

Igrao je 'Kutiju' i ranije, ali nikada na ovoj razini.

"Godi mi igrati s ovom ekipom. Ovu su sve moji momci, moji prijatelji i najdraže mi je kad igram sa svojim domaćim dečkima. Ovdje sam puno puta nastupao s većim zvijezdama, ali nisam pružao svoje najbolje partije. Ove godine me krenulo i nadam se da ću sutra nastaviti u istom ritmu", rekao je Božinović te za kraj poručio:

"Igramo za pokojnog Ketu i njemu u čast želim ovaj trofej odnijeti u Mostar", zaključio je.

S druge strane najbolji pojedinac bio je hrvatski reprezentativac Franco Jelovčić.

"Čestitam suparničkoj ekipi, oni su danas odigrali malo bolje. Primili smo četiri pogotka što je za nas nedopustivo. Svu sreću želim suparničkoj ekipi i Josipu Božinoviću da bude najbolji igrač 'Kutije šibica' i da ju osvoji", rekao je Jelovčić.

U finalu će ekipa Krešimir Keta Bandić igrati protiv Poliklinike Milojević za koju nastupaju igrači Futsal Dinama.