USPJEH Mostarski karatisti na turniru osvojili devet medalja

Karataši Semiha u Čitluku
K.K. Semih

Prvo kolo Lige regije Hercegovine u karateu održano je proteklog vikenda u Čitluku.Organizator ovog natjecanja je bio Karate savez Hercegovine, a domaćin Karate klub 'Međugorje'. Sudjelovalo je 250 natjecatelja.

Karataši Semiha u Čitluku

"Kao i na dosadašnjim brojnim natjecanjima, sudjelovao je i Karate klub 'Semih' iz Mostara, sa devet natjecatelja u disciplini kate pojedinačno i kumite. Rad, red i disciplina kojim se rukovodi Karate klub 'Semih' dali su odlične rezultate. Vratili su se sa devet medalja, od čega su dvije zlatne i sedam brončanih. 

Ovo je samo još jedan od uspjeha u nizu, koji očekujemo i ubuduće ukoliko budemo radili posvećeno i požrtvovano kao i do sada. Organizatoru i domaćinima čestitamo na organizaciji i realizaciji natjecanja, sucima zahvala i čestitke na korektnom odnosu prema svim natjecateljima.

Karataši Semiha u Čitluku

Naravno, zahvalnost Klub izražava i roditeljima koji imaju povjerenje u Karate klub 'Semih' pa sudjelujemo na jedan način u odgoju i odrastanju njihove djece. Neizostavno, čestitke sudionicima, predstavnicima Kluba koji su u najljepšem svjetlu i na najbolji način bili predstavnici ne samo sebe, nego uopće svega što naš Klub radi i predstavlja", navedeno je u priopćenju iz ovog mostarskog kluba.