TURNIR Zrinjski se iz Fojnice vratio s pet medalja

Taekwondo klub Zrinjski u Fojnici 2023
TKD Zrinjski

U subotu je u Fojnici održan taekwondo turnir na kojem je sudjelovalo oko 250 natjecatelja. Jedan od najuspješnijih klubova na ovom natjecanju bio je Taekwondo klub 'Zrinjski', koji je osvojio čak pet medalja.

Mladi članovi kluba 'Zrinjski' pokazali su iznimnu hrabrost, talent i predanost, donoseći svojoj ekipi tri zlatne, jednu srebrenu i jednu brončanu medalju. Ovaj izniman uspjeh posebno je impresivan s obzirom na činjenicu da su najmlađi članovi kluba bili ti koji su se istaknuli na turniru.

Za zlato izborili su se Katja Šetka, Ante Šetka i Marko Šetka. Ova trojka mladih sportaša oduševila svojim tehnikama, snagom i odlučnošću. Iva Šetka donijela je klubu srebrenu medalju u svojoj kategoriji. Iva je demonstrirala iznimnu tehniku i borbeni duh, pružajući svoj maksimum u obje borbe.

Ana Prlić se također istaknula na turniru, osvojivši brončanu medalju. Kao rezultat sjajnih nastupa njihovih mladih kadeta, Taekwondo klub 'Zrinjski' zauzeo je i visoko treće mjesto u ukupnom poretku mladjih kadeta na turniru. Ovaj iznimni uspjeh dodatno potvrđuje kvalitetu i predanost kluba.

Posebnu pohvalu zaslužuju Ana Prlić i Katja Šetka koje su najmlađi članovi kluba ostvarili izniman uspjeh. Treneri Vlatka Živkušić i Hrvoje Marijanović su preponosni na svoje članove te ovaj klub očekuju jos dva turnira pred kraj ove sezone, navodi se iz kluba.