Tri zlata i jedno srebro za mostarski Cro Star u Bratislavi

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, je nastupio s 4 juniora, koji su se izborili za 4 medalje: 3 zlata i srebro, i time još jednom ostvarili izvrstan rezultat u inozemstvu.

Andrea Begić je u kategoriji -55kg pokazala da joj ni u Bratislavi protivnice iz Slovačke, Poljske i Austrije ne mogu ništa. S tri izvrsno odrađene borbe se zasluženo popela na najvišu stepenicu postolja i tako nastavila svoj zlatni niz nakon zlata iz Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Marin Pandža je nastupio u juniorskoj kategoriji do 48kg i usprkos naklonjenosti sudaca domaćem protivniku u finalnoj borbi, Marin je pokazao veliku motivaciju i zrelost i zasluženo se okitio zlatnom medaljom.

To je isto pošlo za rukom i Mateju Weberu, koji se natjecao u kategoriji -58kg. Posebno treba pohvaliti njegovu finalnu borbu protiv nešto iskusnijeg protivnika iz Ukrajine, no Matej je na samom početku uspio preokrenuti rezultat u svoju korist i do kraja održati bodovnu prednost.

U Bratislavi je još nastupila i juniorka Vlatka Živkušić (+68kg), koja je u finalnoj borbi protiv Austrijanke zadobila ozljedu koljena, pa je morala predati borbu iako je vodila od samog početka.

Mostarci su dan prije turnira odradili i zajednički trening sa slovačkom ekipom, pa se domaćinu žele zahvaliti na gostoprimljivosti i odličnoj organizaciji turnira.