TAEKWONDO Mali mostarski borci osvojili čak 11 zlatnih medalja

Taekwondo Cro Star
Taekwondo Cro Star

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je u nedjelju na turniru u Hadžićima. 11 malih Mostaraca se izborilo za rekordnih 11 medalja, i to 11 zlatnih medalja. Medalje su osvojili: Noa Rezdeušek, Marko Bevanda, Domagoj Doko, Emanuel Naletilić, Darjan Weber, Ivano Bunoza, Jakov Lucović, Eva Krešić, Nika Polomac,
Petra Bukvić i Ivan Ćavar.

Natjecanje za djecu se održalo u sportskoj dvorani u Hadžićima, a organizator je Taekwondo savez sarajevske županije.

„Presretni smo što smo konačno imali neko natjecanje, a djeci je ovo bio veliki doživljaj. Sva ova djeca redovno treniraju, i u našem klubu uvijek nešto organiziramo, no to je ipak drukčije od odlaska na neko natjecanje.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Taekwondo Cro Star

Mali Mostarci iz Cro Stara zaslužuju veliku pohvalu za svoj trud i zalaganje na svom prvom natjecanju, te se od njih očekuje još rezultata u budućnosti. Ekipu su u Hadžiće vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović. Natjecanje za djecu je bilo izvrsno organizirano. Svi sudionici su bili podijeljeni u grupe s unaprijed zakazanim satnicama, bez nazočnici roditelja i bilo kakve gužve.

Pored ovog natjecanja mostarski Cro Star je ove godine još sudjelovao na licencnom seminaru, na kojem su svoje licence stekli treneri Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović, sudjelovao je na polaganju za crne pojaseve, te je organizirao klupski maskenbal.