Ramska braća osvojila zlato i srebro na najmasovnijem MMA turniru

Braća Sičaja, Ivan Sičaja, Tomislav Sičaja, MMA
ramski-vjesnik.ba

Braća Ivan i Tomislav Sičaja vratili su se kući sa zlatom i srebrom sa tradicionalnog 12. Fight Games turnira u Vrbasu (Srbija). Ovogodišnji MMA turnir za amaterske borce opravdao je sva očekivanja i potvrdio da se radi o najmasovnijem MMA turniru u ovom djelu Europe.

Ramski MMA borci braća Ivan i Tomislav Sičaja također su nastupili na turniru. Ivan je nastupao za zagrebački “American Top Team” u kojem je već član pola godine, dok je Tomislav nastupao za sarajevski “Pretorian”.

“Zadovoljni smo postignutim rezultatima te s nestrpljenjem očekujemo iduće borbe”, kazala su braća za Ramski Vjesnik.

Braća su još jednom postigla zapažen rezultat za svoje klubove. Ivan je osvojio zlato u kategoriji do 70kg, dok je Tomislav osvojio srebro u kategoriji do 84kg

Za uspješnu organizaciju još jednog Fight Games turnira su zaslužni Petar Tunguz i “Unit Fight Team”. Usprkos trenutnoj pandemiji koronavirusa uz propisane epidemiološke mjere je održano gotovo 100 borbi. Nastupalo je oko 150 natjecatelja iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovačke i Bosne i Hercegovine. Prvenstvo je bilo otvoreno za seniore, juniore, kadete i pionire.