FOTO/VIDEO  Pogledajte kako izgledaju borkinje nakon najboljeg ženskog meča ikad

 Joanna Jedrzejczyk
BT Sport/UFC
Kineskinja Zhang Weil prvi put u karijeri obranila je naslov UFC-ove prvakinje pobijedivši podijeljenom odlukom sudaca Poljakinju Joannu Jedrzejczyk nakon pet rundi borbe.
 
Joanna Jedrzejczyk bila je neprepoznatljiva nakon što je pretrpjela brutalni hematom na čelu tijekom meča, a i kineskinja je krvarila iz nosa i usta te je imala skoro potpuno zatvoreno oko.
 
 
Joanna Jedrzejczyk i Zhang Weili prebačene su ravno u bolnicu nakon meča. Jedrzejczyk je nakon poraza dala intervju, dok je pokušala prikriti glavu poljskom zastavom.
 
"Vidite kako sam otekla, osjetila sam udarce. Weil je bila odlična. Od treće runde oticanje je postajalo sve veće. Čestitam Zhang, sretna sam što smo imali dobru borbu", rekla je Poljakinja.
 
 

Borba za titlu slamka kategorije već je prozvana jednom od najboljih ženskih borbi u povijesti UFC-a i postala je rani favorit za borbu godine. Obje borkinje plasirale nevjerojatno velik broj udaraca (185 prema 175 za Poljakinju) u klasičnoj tučnjavi koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu, što je vidljivo i iz podijeljene sudačke odluke na kraju borbe.

Sadržaj se učitava...