OTVORENO PRVENSTVO Zrinjski bogatiji za pet medalja

Taekwondo klub Zrinjski u Zenici 2023
TKD Zrinjski

U subotu, 25. ožujka, održano je prvenstvo Bosne i Hercegovine za kadete i juniore, te otvoreno prvenstvo za mlađe kadete u Zenici. Među brojnim klubovima i natjecateljima koji su sudjelovali, Taekwondo klub 'Zrinjski' iz Mostara istaknuo se svojim sjajnim nastupom i osvojio ukupno pet medalja u različitim kategorijama.

Marko Šetka, jedan od natjecatelja Taekwondo kluba 'Zrinjski', ostvario je izvanredan uspjeh i osvojio zlatnu medalju u svojoj kategoriji. Petra Martinac i Luka Martinac također su ostvarili izvrsne nastupe, osvojivši srebrene medalje, dok su Roko Rozić i Roko Baković doprinijeli osvajanju medalja osvojivši brončane medalje.

Ukupni uspjeh kluba nije se sastojao samo od pojedinačnih medalja, već su također osvojili pehar u ukupnom poretku za mlađe kadete, što je još jedan dokaz sjajne izvedbe ovog tima.

Pored spomenutih natjecatelja, u ime Taekwondo kluba 'Zrinjski' sudjelovali su i Nika Dragović, Iva Šetka, Nina Golemac i Marko Duje Živkušić. Njihov rad i zalaganje, kao i stručna priprema koju su im pružili treneri, Vlatka Živkušić i Hrvoje Marijanović, bili su ključni faktor uspjeha ovog kluba na natjecanju, priopćeno je iz tog kluba.