FOTO  Ostvarena suradnja između rehabilitacijskog centra ''Život'' i Karate kluba ''Zrinjski'' Mostar

KK Zrinjski

Rehabilitacijski centar ''Život'' i Karate klub ''Zrinjski'' iz Mostara ovoga tjedna su ostvarili zajedničku suradnju. U ponedjeljak 21.10.2019. godine, odrađen je prvi zajednički trening, koji je vodio magistar kineziologije Marko Čavka, ujedno i glavni trener u centru ''Život''. Na treningu su kao predstavnici karate kluba ''Zrinjski'' prisutni bili treneri Emil Ćorić i Marko Opančar.

''Karate klub ''Zrinjski'' je već dugo vremena uspješan kolektiv s mnogo dobrih rezultata, brojnih državnih, balkanskih i europskih medalja, te je ova suradnja samo znak kako se ozbiljno radi, i kako se u budućnosti mogu očekivati još bolji i kvalitetniji rezultati", rekao je glavni trener kluba Emil Ćorić. Iz Zrinjskog su naveli da je ova suradnja jedan ogroman korak prema naprijed, budući da je ''Život'' renomirani centar u kojem rade vrhunski profesionalci. Uz dobro poznatog trenera Čavku, u suradnju s klubom je uključen i fizioterapeut Darko Bilić, koji će svu djecu pregledati, te će o svakom osobno voditi evidenciju i napraviti poseban individualni program, u cilju saniranja ozljeda te prevencije istih u budućnosti.

Trener Čavka je također izrazio ogromno zadovoljstvo postignutom suradnjom, te je uvjeren kako će zajednički rad karate kluba ''Zrinjski'' i Rehabilitacijskog centra ''Život'' doprinijeti i jednom i drugom kolektivu, a sve u cilju promidžbe sporta, dobrih rezultata i zdravog ''Života''. Treninzi u centru su ponedjeljkom i srijedom od 20 sati, gdje mogu doći i novi članovi i upisati se u školu karatea. Upis se također vrši i u dvorani ekonomske / elektro škole ponedjeljkom od 18:30 – 19:30 sati i četvrtkom od 19:30 – 20:30 sati. Detaljnije informacije potražite na Facebook stranici ''Karate Klub Zrinjski'' i na broj telefona ++387 63 332 055.