OSAM OD OSAM Stopostotni učinak Zrinjskog u Posušju

Taekwondo klub Zrinjski u Posušju
TKD Zrinjski

Taekwondo turnir održan je u Posušju prošle subote, privukavši 350 natjecatelja iz tri različite države. Ovo natjecanje bilo je izuzetno impresivno po pitanju vještine, odlučnosti i sportskog duha, a posebno se istaknuo Taekwondo klub 'Zrinjski'. Sa svojih osam talentiranih najmlađih sportaša koji su predstavljali klub, ostvarili su savršen rezultat od 100%, osvojivši ukupno osam medalja.

Minja Radović, Ante Šetka i Roko Baković okitili su se zlatnim odličjima, dok su Luka Martinac, Lena Radović, Luka Pandža i Katarina Šetka također postigli izvanredne rezultate osvojivši srebrna odličja. Petra Martinac osvojila je brončanu medalju.

Posebno treba istaknuti uspjehe najmlađih natjecatelja Ante i Minje, koji su bili najbolji u svojim uzrasnim kategorijama i osvojili pehare za najboljeg limača i limačicu. Klub su predvodili Vlatka Živkušić i Hrvoje Marijeanović, a s ponosom ističu svoje zadovoljstvo nastupima najmlađe skupine u klubu. Njihova stručnost, predanost i vodstvo bili su ključni za postizanje ovako sjajnih rezultata.

Vlatka Živkušić, trenerica u klubu 'Zrinjski', izjavila je: "Ponosni smo na naše malene natjecatelje i njihovu izvanrednu predstavu na ovom turniru. Njihov talent, rad i trud pokazali su se isplativima. Čestitam svim osvajačima medalja na njihovom uspjehu i zahvaljujem svima koji su podržali naš klub".

Ovi izvanredni rezultati samo su još jedan dokaz o snazi i talentu Taekwondo kluba 'Zrinjski'. Njihova strast prema sportu i kontinuirani rad na razvoju mladih talenata donose im zasluženo priznanje i poštovanje u taekwondo zajednici, navedeno je iz tog kluba.