OSAM MEDALJA Zrinjski iz Bugojna donio nova odličja

Taekwondo klub Zrinjski u Bugojnu 2023
Taekwondo klub Zrinjski

Taekwondo klub 'Zrinjski' postigao je sjajne rezultate na održanom prvenstvu Federacije Bosne i Hercegovine u Bugojnu u nedjelju 7. svibnja. Okupilo se oko 400 natjecatelja iz cijele zemlje, a taekwondo klub 'Zrinjski' istaknuo se odličnim rezultatima.

Natjecatelji iz ovog kluba pokazali su svoje znanje i umijeće u borbi te ostvarili zapažene rezultate. Među najuspješnijim natjecateljima su bili Katja Šetka koja je osvojila zlatnu medalju, Nika Dragović srebrenu, Luka Martinac srebrenu, Marko Šetka također srebrenu, Roko Baković brončanu, Ante Šetka s brončanu, Nina Golemac brončanu, Petra Martinac brončanu medalju, te Iva Šetka koja je, nažalost, ostala bez medalje, unatoč dobroj borbi.

Klub su vodili treneri Hrvoje Marijanović i Vlatka Živkušić koji su izrazili veliko zadovoljstvo postignutim uspjehom. Natjecatelji su pokazali izvrsne borbe, a najviše se istaknula Katja Šetka koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji vrtićanki na svom prvom turniru.

Ovo je još jedan uspjeh za taekwondo klub 'Zrinjski', koji već odavno promiče ovaj olimpijski sport i podiže kvalitetu natjecanja u BiH. Svi natjecatelji koji su sudjelovali na ovom prvenstvu pokazali su veliku želju za pobjedom i sportski duh te zaslužuju veliku pohvalu, istaknuto je u priopćenju tog kluba.