Novih šest medalja u vitrini mostarskog taekwondo kluba

Taekwondo klub Cro star u Imotskom 2022
Taekwondo klub Cro Star

Mostarski taekwondo klub 'Cro Star' Mostar nastavlja nizati uspjehe. Iz vikenda u vikend Mostarci osvajaju veliki broj medalja, te je u subotu jedna manja ekipa nastupila na Memorijalnom turniru 'Josip Jović' u Imotskom. Ekipa 'Cro Stara' se izborila za šest medalja.

Zlato je osvojila Tia Udovičić. Srebro je osvojio Mate Bandić. Za broncu su se izborili Iva Marić, Jakov Lucović, Josip Milićević i Gabriela Šunje. Na turniru u Imotskom nastupilo je oko 420 natjecatelja, a ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

"Vikend prije smo nastupili na Otvorenom Kupu BiH na Ilidži i osvojili 15 medalja, a idući vikend smo na Prvenstvu Federacije BiH. Kalendar nam je pun aktivnosti, te smo u subotu s manjom ekipom nastupili u Imotskom. Konkurencija je bila brojna i jaka. 

Posebno bih željela istaknuti Tiu Udovičić koja je u svom prvom nastupu osvojila zlatnu medalju u konkurenciji 10 djevojčica, ali pohvalu zaslužuje cijela ekipa, koja se maksimalno trudila", rekla je trenerica kluba Klaudia Marić.

Idući vikend će ekipa mostarskog 'Cro Stara' nastupiti u Areni u Zenici na Prvenstvu Federacije, koje je bodovni turnir Taekwondo saveza BiH.