NOVI USPJESI S tri turnira se u Mostar vratili s 33 odličja i dva pehara

Judo klub Borsa medalje
J.K. Borsa

'Borsa' se proteklog vikenda predstavila na tri međunarodna judo natjecanja, te je tako u Splitu, Krškom i Berkovićima osvojeno 33 odličja i dva ekipna pehara.

'Kup Jadrana' koji je upriličen u Splitu u organizaciji judo kluba 'Split', okupio je 477 natjecatelja i 40 judo klubova iz pet zemalja, a 'Borsa' je proglašena najuspješnijom seniorskom ekipom na natjecanju.

Osvajači medalja su: zlato - Korina Džidić, Maria Kožul (zlato i u konk. starijih) i Mario Novak; srebro: Domagoj Marić i Petar Kožul; bronca: Korina Džidić (konk. starijih)

Natjecanje u Krškom, u Sloveniji, okupilo je preko 250 natjecatelja iz Austrije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Natjecanje je organizirano za mlađe dobne kategorije, a 'Borsa' je na ovom natjecanju osvojila čak 16 odličja i 3. mjesto ekipno u ukupnom poretku natjecanja.

Medalje su osvojili: zlato- Klara Krezić, Melani Martinović, Mijat Beljo, Tomas Miljko; srebro: Iva Vidović i Maja Popović; bronca: Toma Krezić, Jakov Šarić, Nika Čerkez, Anja Knezović, Luka Skoko, Filip Sudar, Marko Kožul, Stefan Miljko, Josip Anić, Deni Batlak.

Tradicionalni judo turnir u Berkovićima u organizaciji istoimenog kluba okupio je preko 300 natjecatelja, a medalje su osvojili: zlato - Ante Vidović, Kiara Krtalić i Katja Tomić; srebro: Stefan Andrić i Lucija Ivanković; bronca: Anastasia Ignatkov, Lucija Gašić, Ante Soče, Marko Dragoje i Lara Knezović.

Narednog vikenda judaši iz 'Borse' nastupat će na prvenstvu Balkana za natjecatelje do 18 godina u Kruševu (Sjeverna Makedonija), te međunarodnom judo natjecanju u Veneciji, u Italiji.