VIDEO  NOVA POBJEDA HRGOVIĆA Nakon tehničkog nokauta zagrlio Bookera i rekao mu da je prestar

Filip Hrgović
Boxing News

Hrvatski boksač Filip Hrgović ostvario je svoju dvanaestu pobjedu u karijeri. Popularni "El Animal", tehničkim nokautom na Floridi je slavio protiv Rydella Bookera.

Hrgović je bio dominatnan od samog početka borbe, pa je sudac u drugoj rundi čak dva puta mora prekidati meč i provjeriti je li Booker može nastaviti dalje.

Držao se tako na nogama Booker sve do pete runde kada je sudac odlučio reći da je dosta te je nakon niza odličnih udaraca Hrgovića odlučio prekinuti borbu.

Sadržaj se učitava...

Odmah po završetku borbe Hrgović je zagrlio Bookera i rekao mu:  "Sudac je napravio dobar posao. Prestar si."

Hrgović je nakon borbe također rekao kako želi nove borbe s još boljim borcima.

"Hvala Bookeru što je prihvatio borbu. Veliki je ratnik, imao je težak život. Imao sam dobru predstavu, puno teških utakmica, sudac je donio ispravnu odluku. Mislio sam da ću ga prije srušiti, ali odradio sam dobar posao. Dalje se želim boriti protiv najboljih u diviziji. Idemo ljudi, potpišite ugovor, nije to tako teško. Nestrpljiv sam, dobro se osjećam i želim tešku borbu. Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Trebaju mi velika imena. Michael Hunter, Daniel Dubois, Povetkin, Dillian Whyte, Chisora, želim ih sve", rekao je Hrgović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.