NERETVA Iz Hrvatske u Mostar donijeli sedam medalja

Judo klub Neretva u Splitu
J.K. Neretva

I ovoga vikenda lijepe vijesti dolaze iz Splita sa Kupa Dalmacije. Naime, galebice i galebovi mostarske 'Neretve' danas su nastupili na Međunarodnom judo turniru gdje su odmjerili snage sa dosta iskusnijim natjecateljima. 

Iako neki članovi Judo kluba 'Neretva' imaju natjecateljskog iskustva, danas su imali priliku natjecati se sa odličnom konkurencijom i dosta ozbiljnijim sportskim protivnicima. 

Nakon dobrih treninga i priprema pokazali su se dosta zrelijim, a to sve začinili sa sjajnim odličjima. Onim manje iskusnim članovima medalja je pobjegla za dlaku i također sve čestitke na hrabrosti i pokazanom znanju!

Zlatne medalje osvojili su: Danis Gološ (U10), Vlado Glavaš (U12), Dani Hadžić (U12).

Srebrene medalje osvojile su: Jelena Ćeško (U12), Gabrijela Previšić (U12). Do brončanog odličja su došli: Josip Ćavar (U12), Leona Puce (U12).

Peta mjesta zauzeli su: Karlo Kljajo (U12), Karlo Marić (U14), Ivano Doko (U14).

U ukupnom poretku klub je zauzeo ekipno 8. mjesto, dok su dječaci (U12) bili 2. najbolja ekipa u ovom uzrastu, ali i tri djevojčice (U12) su također ostvarile isti uspjeh postavši 2. najbolja ekipa u ovom uzrastu. Ekipu na ovom turniru predvodio je trener Srđan Ajvaz.