NASTUPI Članovi 'Borse' na dva međunarodna turnira došli do 28 medalja

Judo klub Borsa u Laktašima 2023
J.K. Borsa

Na održanom međunarodnom judo turniru u Laktašima, u konkurenciji 807 natjecatelja, 57 klubova iz sedam država, judo klub 'Borsa' je iznjedrio 23 medalje i pehar za 3. mjesto u ukupnom poretku.

Zlatnim odličjima okitili su se Nika Zovko (u konk. juniorki i u konk. seniorki), Johanna Elisabeth Klinger, Maria Kožul i Hrvoje Knezović.

Srebro: Nika Zovko (u konk. kadetkinja), Maria Kožul (u konk. juniorki), Domagoj Pušić (u konk. seniora).

Bronca: Rino Vrljić (u konk. kadeta i u konk. juniora), Petar Kožul (u konk. juniora i konk. seniora), Johanna Elisabeth Klinger (u konk. junorki), Ana Vranješ (u konk. kadetkinja, u konk. juniorki i u konk. seniorka), Ana Lasić (u konk. kadetkinja i u konk. juniorki), Hrvoje Knezović (u konk. juniora), Domagoj Pušić (u konk. juniora), Gabriel Marković i Ivan Jozeljić.

Natjecatelji Borse sa mlađim uzrasnim kategorijama nastupali su i u Čakovcu na međunarodnom judo turniru 'Zrinski Open' koji je okupio 590 natjecatelja, 47 klubova iz sedam zemalja.

Medalje za 'Borsu' su osvojili: Zlato: Borna Pehar i Mia Bošnjak; srebro: Mitar Šimunović; bronca: Ana Čorlija i Lucija Ivanković.