FOTO  MOSTAR Vrsni instruktori mladim karatistima predstavili svoje znanje

Karate seminara karate klub Semih 2022
Hercegovina.info

Karate klub 'Semih' iz Mostara organizirao je četvrti seminar karatea koji se održao u dvorani Osnovne škole Gnojnice.

Polaznici seminara su imali priliku učiti Kihon, Kata Kumite, Jiu-jitsu i Aikido samoobranu, a instruktori su bili Nikola Jimi Živković (crni pojas – 9. dan), Sanel Kladušak (crni pojas – 5. dan), Eldin Džulić (crni pojas – 5. dan), Denis Brdarević (crni pojas – 5. dan), Uroš Džigerović (crni pojas – 3. dan) i Novak Cvijanović (crni pojas – 2. Dan).

Seminaru je prisustvovalo oko 180 djece i mladih iz Mostara, Modriče i Zenice koji su od vrsnih instruktora imali što čuti i naučiti.

"Potrudit ćemo se da i u budućnosti organiziramo ovakve i slične događaje kako bi naša djeca još više napredovala i usavršila svoje vještine", rekao je predsjednik K.K. 'Semih' Sanel Kladušak.

Živković je za Hercegovina.info rekao kako su ovakvi događaji jako dobra prilika za djecu, ali i trenere kako bi se razmijenila znanja, vještine, te kako bi zajedničkim radom došli do novih ideja i učvrstili položaj karatista u BiH.

Brdarević je također istaknuo jako dobar ambijent, druženje i atmosferu, te je potvrdio Živkovićevo stajalište kako je potrebno više ovakvih seminara, kako bi se veze među klubovima ojačale. Svim sudionicima na kraju seminara podijeljene su diplome, a najuspješniji su dobili i medalje.