Mirko Filipović uvjerljiv protiv Sefa

Popularni Cro Cop dominirao je od samog početka protiv jednog od najboljih boraca u povijesti kick boksa. Filipović je na samom početku zadao nekoliko vrlo teških udaraca Sefu. Odmah na početku druge runde Filipoviće je bio vrlo blizu da riješi meč, ali je Sefa uspio izdržati sve nalete Cro Copa, piše HRT.

Filipović je i u trećoj rundi pokušao riješiti pitanje pobjednika prije kraja borbe, ali je uporni Sefa uspio ostati na nogama. No, nakon meča nije bilo nikakve dvojbe i suci su jednoglasnom odlukom proglasili Filipovića pobjednikom.

Nakon dvoboja Filipović se zahvalio gledateljima na velikom broju i bučnoj podršci te je naglasio kako je prije meča imao veliku tremu, jer mu nije bilo lako nastupiti pred vatrenom domaćom publikom.

Imao sam veliku tremu, jer ovo mi je prva borba pred domaćom publikom. Možda sam bio oprezniji negoli sam trebao, ali Sefo je velikan i uvijek vas može nokautirati jednim udarcem, čak i kada nije u top formi. Hvala svima i nadam se da ste uživali večeras, izjavio je nakon meča Filipović.

Hvala svim Hrvatima, odlično sam se osjećao u vašoj domovini, pokazali ste mi veliku ljubav i poštovanje. Mirko Cro Cop je najbolji borac kojeg Hrvatska dala i možete biti ponosni na njega, on je legenda K-1 i ultimate fighta, izjavio je Sefo.