MEDALJE Zrinjski sa malim brojem natjecatelja do značajnih rezultata

Taekwondo klub Zrinjski medalje Mostar
TKD Zrinjski

U Mostaru je održano Taekwondo prvenstvo Bosne i Hercegovine na kojem se natjecalo 250 mlađih kadeta i seniora iz cijele zemlje. Taekwondo klub 'Zrinjski' se također predstavio na turniru sa šest natjecatelja, koji su ostvarili značajan rezultat i pokazali izvrsnu formu.

Luka Martinac je osvojio brončanu medalju, koja je blistala zlatnim sjajem, ali su odluke sudaca u posljednjim sekundama borbe bile nepravedne. Marko Šetka je odradio savršene tri borbe i zasluženo osvojio brončanu medalju. Petra Martinac i Romano Blažević su također osvojili srebrenu medalju i postali viceprvaci države. 

Erik Galić i Lucija Šimić, koji su su na svom prvom turniru i pokazali izvrstan nastup, no nažalost izmaknula im je medalja. Treneri Vlatka Živkušić i Hrvoje Marijanović su izrazili svoje zadovoljstvo nastupom svojih natjecatelja, a na prvenstvu je sudio David Marijanović.

Ovaj turnir je bio veliki izazov za sve natjecatelje, ali su naši predstavnici pokazali iznimnu kvalitetu i srčanost u svojim borbama. Čestitke svim natjecateljima na sjajnom nastupu, a posebno hrabrim borcima iz Taekwondo kluba 'Zrinjski' koji su se uspješno predstavili na ovom prvenstvu, navedeno je u priopćenju iz tog kluba.