MEDALJE Odličan nastup 'Borse' na dva natjecanja

Judo klub Borsa u Trebinju 2023
J.K. Borsa

Mladi džudaši 'Borse' zabilježili su nastupe na dva natjecanja: memorijalu 'Miloš Mrdić' u Trebinju i na Pokalu Koroške u Sloveniji.

Na oba turnira klub je slavio kao najuspješnija ekipa. U Trebinju je osvojen pehar za najbolju mladu ekipu dok je u Sloveniji 'Borsa' zauzela 3. mjesto ukupnom poretku nakon prvoplasiranog Bežigrada iz Ljubljanje i drugoplasiranog 'Acrona' iz S. Gradca. Četvrta ekipa turnira bio je 'Uzgorod' iz Ukrajine, dok je 5. mjesto zauzeo 'Landersvebald' iz Austrije.

Pokal Guštanj - Koroška

U gradiću Ravne na Koroškem održan je tradicionalni judo turnir koji je okupio 236 natjecatelja iz šest zemalja i 37 klubova. Natjecanje je bilo za dvije uzrasne kategorije: U12 i U14.

Medalje na ovom natjecanju su osvojili: zlato: Ina Marić, Ivana Bebek i Lara Knezović; srebro: Iva Vrljić; bronca: Gabrijel Šarac i Magdalena Frljić.

Judo klub Borsa u Trebinju 2023

Memorijal 'Miloš Mrdić' - Trebinje

U Trebinju je održan 20. Judo kup i 13. memorijal 'Miloš Mrdić'. Organizator natjecanja bio je judo klub 'Leotar', a natjecanje je okupilo preko 400 natjecatelja iz sedam zemalja.

Medalje za 'Borsu' osvojili su: zlato: Niko Novak, Mateo Raspudić, Ivana Šarić, Katarina Palac, Karla Džidić, Anastasia Ignatkov, Leona Čuljak, Lucija Ivanković; srebro: Katja Tomić; bronca: Gabriel Marković, Luka Bubalo, Jan Barbarić i Katja Jurić, priopćeno je iz 'Borse'.