Mali članovi Zrinjskog osvojili 13 medalja

Taekwondo Zrinjski u Posušju
TKD Zrinjski

Mostarski Taekwondo klub 'Zrinjski' u subotu, 25. lipnja, zatvorio je ovogodišnju sezonu odličnim nastupom svojih 13 članova koji su se s 'Poskok kupa u Posušju, u Mostar vratili s čak 13 medalja. 

Na kupu koji je organizirao Taekwondo klub 'Poskok' iz Posušja sudjelovalo je 300 natjecatelja iz tri države, a mladi članovi TKD 'Zrinjski' nastupili su u svim dobnim skupinama kupa te osvojili četiri zlatne, pet srebrenih i četiri brončane medalje.

Iako je TKD 'Zrinjski' aktivan tek tri godine, uspjesi njihovih članova se ponavljaju iz natjecanja u natjecanje. Zlatnim odličjem okitili su se Marko Šetka, Iva Šetka, Romano Blažević i Luka Martinac koji je ujedno proglašen i najboljim vrtićancem 'Poskok kupa'. 

Srebro je pripalo Luki Pandži, Petri Martinac, Niki Dragović, Roku Bakoviću i Ivanu Peharu, a brončanu medalju osvojili su Ino Pehar, Ante Šetka, Marko Duje Živkušić i Luka Vukojević.

Na 'Poskok kupu' natjecatelje iz TKD 'Zrinjski' predvodili su treneri Vlatka Živkušić i Hrvoje Marijanac, dok je jedan od sudaca iz redova TKD 'Zrinjski' bio David Marijanović. Treneri TKD 'Zrinjski' ističu posebno zadovoljstvo i sreću što su njihovi članovi odlično zatvorili ovogodišnju taekwondo sezonu.

"Ponosni smo na svaki uspjeh naših članova koji su već sada vrhunski borci, a mi kao treneri posebno znamo koliko truda, vremena i odricanja je uloženo da bi već u tako mladim godinama postizali ovako dobre rezultate. Jedva čekamo vidjeti što nam donosi nova sezona", izjavila je trenerica Vlatka Živkušić.

Iako neki članovi TKD 'Zrinjski' učestalo sudjeluju na turnirima i natjecanjima, ipak je većini njih ovo bilo prvo natjecanje što ovaj uspjeh i medalje čini još vrjednijima za TKD klub 'Zrinjski'.