LIVNO OPEN 'Neretva' s malom ekipom došla do 10 odličja

Judo klub Neretva na Livno openu 2023
J.K. Neretva

Proteklog vikenda mostarska 'Neretva' nastupila je na međunarodnom judo turniru 'Livno Open' u organizaciji J.K. 'Duman' iz Livna. Na turniru je nastupilo oko 400 natjecatelja iz BiH i Hrvatske.

Mostarska 'Neretva' je imala sedam natjecatelja, a u Mostar su se vratili sa 10 sjajnih odličja. Najveći broj ovoga puta bile su zlatne medalje. Najistaknutija u redovima 'Neretve' bila je Jelena Ćeško koja je u kategoriji do 44 kg u dva starosna uzrasta, (djevojčice do 12 i djevojčice do 14 godina) ostvarila sve pobjede i tako se okitila s dvije zlatne medalje.

J.K. 'Neretva' ukupno je osvojio 10 medalja od čega pet zlatnih, dvije srebrene i tri brončane. Klub se našao među šest najboljih od ukupno 18 ekipa. Obzirom da ih je bilo samo sedam, ovaj rezultat je i više nego dobar. 

Zlatne medalje osvojili su: Jelena Ćeško do 44 kg (dvije medalje), Gabrijela Previšić do 52 kg, Danis Gološ do 42 kg, Karlo Marić do 46 kg.

Srebrene medalje osvojili su: Gabriel-Aleksandar Ćeško do 31 kg, Ivano Doko do 55 kg. Brončane medalje osvojili su: Jakov Zovko do 22 kg, Danis Gološ do 42 kg (st.uzrast), Gabrijela Previšić do 52 kg (st.uzrast), priopćeno je iz kluba.