KUP JADRANA Mostarci sa 11 natjecatelja osvojili devet odličja

Karate klub Zrinjski kup Jadrana 2023
K.K. Zrinjski

Proteklu subotu održan je 'Kup Jadrana' 2023., natjecanje u karateu koje međunarodnog karaktera, koje je brojalo 500 natjecatelja iz 40 klubova iz četiri države. Karate klub 'Zrinjski' iz Mostara je nastupio sa svojih 11 natjecatelja i osvojio devet odličja.

Zlatne medalje su osvojili Patrik Bohm u kategoriji mlađih učenika i Marija Mandić u kategoriji juniorki. Ovaj puta je nedostajalo malo sportske sreće tako da je dosta finalnih mečeva nažalost otišlo u korist protivnika pa su tako srebrene medalje osvojili Anđela Ćorić u kategoriji mlađih učenica, Ivano Detki, Antonio Palameta u kategoriji učenika te Petra Bandić u svom debitantskom nastupu u kategoriji juniorki. 

Kristijan Palameta je također tijesno izgubio finalnu borbu te se morao zadovoljiti sa srebrenom medaljom u kategoriji mlađih kadeta. Brončana odličja su osvojili Rafaela Ćorić i Mihael Šimić u kategorijama učenica i učenika.

U nastavku sezone karatiste 'Zrinjskog' očekuju novi turniri od kojih je fokus na izborni turnir za Balkansko prvenstvo za djecu koje će se održati u Baru (Crna Gora) sredinom mjeseca svibnja, priopćeno je iz kluba.