Klub Slava MMA ostvario sjajan rezultat na Europskom BJJ prvenstvu

Slava MMA
"Za klub Slava MMA na natjecanju Rome Open nastupao je Mario Martinović, koji je osvojio drugo mjesto u teškoj kategoriji. Idući dan počelo je i Europsko BJJ prvenstvo u borbama bez kimona. Za naš klub prvo je nastupao David Pušić, osvajač brojnih medalja u judu i prvak BiH. David je u klasi plavih pojaseva prošao četiri kola i u finalu se borio s Brazilcem od koga je izgubio te tako postao viceprvak Europe," rekao je Slaven Planinić.

"Nakon njega natjecao se jedan od najvećih talenata koje sam imao u svojoj trenerskoj karijeri, Domagoj Soldo, u klasi ljubičastih pojaseva. On je četiri borbe dobio prekidom (tri gušenjem i jednu polugom na ruci), a u finalu je izgubio na bodove te tako također postao viceprvak Europe.

Još jedan talenat, nas BJJ i MMA borac Ivan Skoko iz Ljubuškog, također ljubičasti pojas koji trenira u našem klubu i za nas nastupa, prvu borbu je dobio a drugu je izgubio od ovogodišnjeg osvajača prvog mjesta. Ivan Skoko veliki je radnik i on će se sigurno vratiti još jači i još bolji na idućim turnirima.

Mario Mirčić, ljubičasti pojas, nastupio je u kategoriji Master 1 gdje je prošao dva kola, a u trećem izgubio na bodove te tako osvojio treće mjesto na Europskom prvenstvu, što je također veliki rezultat.

Saša Petrović, plavi pojas, prvu borbu je dobio spektakularnim preokretom dok je gubio na bodove, uspio je gušenjem natjerati protivnika na predaju. Na žalost u idućoj borbi izgubio je na bodove ali i on se vraća nakon operacije koljena i godinu dana izostanka s natjecanja, tako da vjerujem da će idući njegovi nastupi biti još bolji.

Ivana Sirić, plavi pojas, u teškoj i neizvjesnoj borbi izgubila je na bodove, ali i Ivana,kao veliki borac i radnik sigurno će se vratiti puno bolja u idućim borbama.

U ova tri dana natjecanja u Rimu imamo skor od 13 pobjeda i 5 poraza, što je izuzetan rezultat i veliki motiv za iduća natjecanja.

Velika hvala sponzorima bez kojih odlazak na Europsko prvenstvo ne bi bio moguć (Namex, Leda, Logos, Neosoft, Admiral Casino, Red Bull, X-Fitt Mostar, Halo Taxi, Premier kladionica) kao i judo klubu Hercegovac. Hvala treneru juda Marku Zrimseku, fitness ekspertima Leu i Filipu Zovki i mnogim drugim prijateljima i poznanicima koji su nas podržavali i koji su vjerovali u nas."