FOTO  KK Zrinjski: Odličan nastup u Čitluku

kk zrinjski

Ukonkurenciji 750 natjecatelja iz 5 zemalja ostvareni su odlični rezultati.  Zrinjski je jedan od najboljih klubova turnira sa osvojenih 5 zlata jedne srebrne i tri brončane medalje. Zlatnim medaljama su se okitili Stela Brkić 2000. godište u kategoriji do 42 kg, Tomislav Doko 2000. godište u kategoriji preko 70 kg, Marin Brkić u juniorskoj konkurenciji do 68kg, Veselko Brkić u juniorskoj konkureciji kategorija do 76kg i ekipa u juniorskoj konkurenciji u sastavu ( Lasta , Redzić, Brkić, Brkić). Sandi Blažević 2000. godište se okitio srebrenom medaljom i drugim mjestom. Brončanu medalju su osvojili Tin Šulenta 2002. godište kategorija preko 55 kg, Mia Đinkić 2001. godište kategorija preko 47 kg i Kristina Ćorić u21 kategorija ispod 55kg.

Sve borce koji su nastupili su bili pod budnim okom trenera Marka Opančara.
Definitivno će najveće veselje biti u obitelji Brkić koja sa sobom kući nosi 4 zlatne medalje i apsolutni su pobjednici ovoga turnira.

Karate klub Zrinjski ovim turnirom nastavlja odličan početak sezone i najavljuje još bolje rezultate u ostatku sezone.

Vrijedi još napomenuti da je u tijeku i upis za nove članove u školu karatea karate kluba Zrinjski koji se održava ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:30 -20:30 u dvorani "đački dom " u Mostaru.