Kickboxeri regije boravili u BiH; Proglašeni i najuspješniji natjecatelji

Kickbox grand prix BiH 2021

Na trinaestom Međunarodnom kickboxing kupu 'Grand Prix BiH' za pionire, kadete, juniore i seniore, koji je organizirala Kickboxing akademija Ilidža, sudjelovalo je 436 natjecatelja iz 59 klubova iz pet zemalja.

Za najboljeg seniora proglašen je Maid Murić iz 'Tom Cat' iz Tuzle, najbolja seniorka je Miljana Šarić iz KBK 'Batajnica' (Srbija). Najuspješniji klub u ringu bila je Kickboxing akademija Ilidža, a na tatamiju klub 'Zino' iz Bihaća. 

"Mi smo ispunili obećanje i Ilidža je ponovno bila centar regije za borilačke sportove. U vrhunskim uvjetima koje pruža arena hotela 'Hills' okupili su se najbolji borci iz regije, a jedino nam je žao što u borbama nije mogla uživati i publika. Uspjeli smo zadržati vrhunski nivo i osigurati značajna financijska sredstva da bi natjecanje bilo održano. 

Hvala na pomoći Federalnom ministarstvu kulture i sporta, Ministarstvu kulture i sporta SŽ, Turističkoj zajednici SŽ i Općini Ilidža. Nadamo se da ćemo se naredne godine okupiti u još većem broju u standardnom terminu krajem veljače", kaže Nermin Bašović iz Kickboxing akademije Ilidža.