FOTO  Izvrsni rezultati Cro Stara u Tomislavgradu

Cro Star

U subotu je u Tomislavgradu održano Prvenstvo Herceg Bosne u taekwondo-u, na kojem je sudjelovalo oko 250 natjecatelja. Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je i na ovom turniru izvrsne rezultate.

15 natjecatelja se izborilo za 18 medalja (6 zlata, 6 srebra, 6 bronci). Osvojena su 2 ekipna pehara, i to za 2.mjesto u ekipnom plasmanu mlađih kadeta B, te za 3. mjesto u ekipnom plasmanu u disciplini kick, a Josip Bevanda proglašen je najboljim mlađim kadetom u B klasi.

Zlato: Iva Grbešić, Antonio Rezo, David Rezo, Josip Bevanda, Lana Šunjić i Nika Šunjić

Srebro: Damir Ćubela, David Rezo, Filip Vidačak, Iva Grbešić, Iva Šunjić, Lucija Kovačević

Bronca: Ana Grbešić, Romano Blažević, Matej Sesar, Luka Kovačević, Filip Vidačak, Damir Ćubela

Josip Bevanda je izvrsnim nastupom zasluženo proglašen najboljim mlađim kadetom B klase. Antonio Rezo je 3. najbolji mlađi kadet, dok je Lana Šunjić 3. najbolja vrtićanka prvenstva.

„Ostvarili smo veliki broj pobjeda, a naši natjecatelji su zaista bili motivirani. Maksimalno su se trudili, i samim tim ni rezultati nisu izostali. Pored 18 medalja osvojili smo i 2 ekipna pehara a što me posebno raduje jeste da imamo i najboljeg natjecatelja prvenstva, našeg Josipa Bevandu. Nakon pregršt medalja osvojenih na državnom prvenstvu i federalnom prvenstvu, drago mi je što smo svoj kvalitet pokazali i na Prvenstvu Herceg Bosne“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Na turniru je nastupio još i Matej Zelenika, koji se i pored dobrog nastupa nažalost ovaj put nije uspio izboriti za medalju.

Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Teo Jergović.