DVA NATJECANJA Borsini natjecatelji se u Mostar vratili s pregršt medalja

Borsa u Sloveniji
J.K. Borsa

Judo klub 'Borsa' ovog je vikenda s 'posadom' svojih natjecatelja nastupao na dva fronta. 'Borsini' natjecatelji slavili su u Mariboru i Istočnom Sarajevu.

Ova natjecanja bila su organizirana za mlađe uzraste, a 'Borsini' natjecatelji iznjedrili su 32 odličja i pehare za plasman 2. odnosno 3. mjesta u sveukupnom poretku tih dvaju natjecanja.

Borsa u Sloveniji

U Mariboru je organiziran međunarodni judo turnir u organizaciji uspješnog slovenskog judo kluba 'Duplek'. Turniru je pristupilo 22 kluba iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a odličja za 'Borsu' osvojili su:

Zlato: Nika Krešić, Ante Soče, Jan Barbarić, Mateo Raspudić i Lara Knezović. Srebro: Kiara Krtalić, Lucija Gašić, Vita Barbarić, Ivano Knezović, Elena Bekavac, Karla Žilić i Katja Jurić. Bronza: Gabrijel Šarac i Anastasia Ignatkov.

U Istočnom Sarajevu organiziran je međunarodni judo turnir 'Kup Istočne Ilidže' u organizaciji judo kluba 'Famos'. Turniru je pristupilo 450 natjecatelja, 37 klubova iz Bugarske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Odličja za Borsu osvojili su:

Zlato: Ina Marić (zlato i u konkurenciji starijih) i Ivana Bebek. Srebro: Anastasia Andrić, Ante Ramljak, Fran Zadro i Jana Halajkijević. Bronza: Stjepan Rozić, David Marić, Gabriel Jonjić, Karlo Novak, Paula Raić, Leona Čuljak (brozna i u konkurenciji starijih), Magdalena Frljić (bronza i u konkurenciji starijih), Tvrtko Slokar i Petar Frljić.