VIDEO  DAMIR BELJO DOŽIVIO PRVI PORAZ U KARIJERI "Nanesena mi je nepravda, ovo se ne događa ni u amaterskom boksu"

Damir Beljo
Screenshot

Damir Beljo u Moskvi je doživio prvi poraz u karijeri na vrlo kontroverzan način. On je naime u ring stao nakon tri i pol godine i borio se protiv Rusa Alekseija Papina Sporni trenutak borbe dogodio se u drugoj rundi nakon što je Beljo dobio jedan udarac u bradu, a sudac donio odluku da prekine meč.

Iako je udarac bio snažan, Beljo je nastavio borbu, ali sudac se odlučio za prekid što je izazvalo burnu reakciju našeg boksača.

Nakon svega Beljo se oglasio i na svojim društvenim mrežama. Rekao je kako mu je nanesena nepravda.

"Prvo Bogu hvala i slava na svemu. Mislim da mi je nanesena nepravda jer, jest me udario lijevim krošeom u bradu, ali ja sam se jako brzo vratio i bio u meču. Nažalost, sudac je prekinuo, ovo se ne događa ni u amaterskom boksu, ali kako god, opet Bogu hvala i slava. Ovo je ništa na spram onoga što sve ljudi doživljavaju i kakve sve nepravde. Zdrav sam i ako Bog da uskoro se vraćam svojoj djeci i ljudima koji me vole", napisao je Beljo

"Oprostite i vi, a i Bog što sam možda malo burno reagirao, kako god tko gledao na ovo ja poštujem i iskreno hvala svima, toliku podršku nisam očekivao i ne znam čime sam je zaslužio. Eto, žao mi je, tko je gledao, ali čitav meč, vidio je da sam došao smiren i uistinu sam želio pobijediti i dati sve od sebe, ali je sudac ovako odlučio i opet Bogu hvala", zaključio je.