CRO STAR Za kraj godine sedam medalja, od kojih je šest zlatnih

Taekwondo klub Cro star na Iskra openu 2022
Taekwondo klub Cro Star

Nakon osvojenih medalja na vrlo jakom Balkanskom prvenstvu u Albaniji, mostarski Taekwondo klub 'Cro Star' nastupio je u subotu na Dječjem festivalu 'Iskra Open' u Sarajevu. Na ovom turniru je nastupilo sedam članova ovog kluba koji su ostvarili više nego fantastičan uspjeh. 

Izborili su se za sedam medalja, i to čak šest zlata i jedno srebro. Ekipi 'Cro Stara' pripao je i pehar za 2. mjesto u ekipnom plasmanu. Zlato su osvojili: Iva Marić, Mia Ivanković, Antonia Marić, Ivan Skoko, Ivan Jelić i Matej Maslać. Srebro je osvojila Petra Bukvić. Ekipu je u Sarajevo vodila trenerica Klaudia Marić.

"Jako sam ponosna na naše natjecatelje. Dali su sve od sebe te mi je drago da ni uspjeh nije izostao. Međutim, želim spomenuti i sve ostale naše natjecatelje koji su se natjecali tijekom čitave godine. Osvojili smo veliki broj medalja i pehara i sve to tek treba prebrojati. 

Nastupali smo na turnirima po cijeloj Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Albaniji. Drago mi je da se konačno opet može putovati, jer smo prije pandemije redovno nastupali po Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Slovačkoj itd. Kalendar za sljedeću godinu nam je raznovrstan i pun", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Ovaj turnir je bio posljednji turnir za mostarski 'Cro Star' u ovoj godini. Planirane su još neke klupske aktivnosti, vrlo kratka stanka tijekom blagdana, a onda kreću pripreme za novu natjecateljsku sezonu, priopćeno je iz tog kluba.