Cro Star se s natjecanja vratio sa 19 medalja

Cro Star u Kaknju 2022
Taekwondo klub Cro Star

Mostarski Taekwondo klub 'Cro Star' je više nego uspješno započeo novu natjecateljsku sezonu. Na prvom turniru u 2022., međunarodnom turniru Kakanj Open, Mostarci su se izborili za 19 medalja i tri ekipna plasmana.

Zlato su osvojili: Antonio Rezo, Dominik Baković, Matej Dankić, Niko Krešić, Iva Marić, Lea Krešić. Srebro su osvojili: David Rezo, Filip Vidačak, Jakov Lucović, Luka Bošnjak, Marin Pandža, Niko Krešić, Lea Krešić. Brončano odličje su osvojili: David Rezo, Josip Bevanda, Marko Bošnjak, Mateo Jelčić, Noa Rezdeušek, Iva Marić.

U ekipnom plasmanu ekipa 'Cro Stara' zauzela je 3. mjesto u kadetima, 3. mjesto u kicku za dječake i 2. mjesto u kicku za djevojčice, a Niko Krešić je drugi najbolji dječak u kicku u konkurenciji 46 dječaka.

Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović, a na turniru u Kaknju je nastupilo 517 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Hrvatske.

"Imali smo odlične borbe, gdje su naši natjecatelji pokazali jako puno volje i upornosti, te su u nekim situacijama, gdje smo gubili, uspjeli preokrenuti rezultat i doći do najsjajnije medalje. Pohvala ide cijeloj ekipi a posebno našim kadetima, koji su iz turnira u turnir sve bolji i bolji i u Kaknju su osvojili ekipno treće mjesto. Posebno treba istaknuti i našeg seniora Marina Pandžu, koji je imao odličan nastup", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Natjecatelji 'Cro Stara' se nastavljaju pripremati za nadolazeće turnire, od kojih posebno treba istaknuti Državno prvenstvo, Prvenstvo Federacije BiH i Kup BiH, navedeno je u priopćenju ovog kluba.