Članovi 'Cro Stara' se okitili sa 18 medalja, a 'uzeli' su i tri pehara

Članovi 'Cro Stara' se okitili sa 18 medalja, a 'uzeli' su i tri pehara
T.K. Cro Star

Nakon osvojenog velikog broja medalja i pehara na Federalnom prvenstvu i Kupu BiH, mostarski Taekwondo klub 'Cro Star' nastavlja nizati uspjehe. U subotu je u Fojnici održan Fojnica Open 2021. 'Cro Star' se predstavio s 11 natjecatelja, koji su se s velikim brojem pobjeda izborili za 18 medalja i tri pehara.

Zlato su osvojili: Josip Bevanda, Iva Marić, Niko Krešić, Lea Krešić, Jakov Lucović. Srebro su osvojili: Marko Bošnjak (dva srebra), Sunčica Lasić, Lea Krešić, Luka Bošnjak, Marko Bevanda, Niko Krešić. Bronca su osvojili: Petra Bukvić, Jakov Lucović, Luka Bošnjak, Matej Šunjić, Iva Marić, Sunčica Lasić.

"Ekipa je bila odlična i svi zaslužuju veliku pohvalu. Imali smo puno pobjeda i u A i B klasi, pa smo samim tim i osvojili ovoliki broj medalja i pehara. Posebno bih željela istaknuti kadeta Josipa Bevandu i mlađu kadetkinju Ivu Marić, koji su svoje borbe odlično odradili, i svoje zlatne medalje su osvojili s velikom nadmoći u odnosu na protivnike. 

Od početnika posebne pohvale idu Marku Bošnjaku za dva srebra. On je tek bijeli pojas, i imao je tri kola na borbama i četiri kola na kicku za šta treba puno snage i volje, jer je nastupao kroz cijeli dan", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Josip Bevanda je 3. najbolji kadet turnira, Lea Krešić je 2. najbolja djevojčica na kicku, a Jakov Lucović 3. najbolji dječak na kicku. Mostarski 'Cro Star' je osvojio ekipne plasmane u kadetima, mlađim kadetkinjama i na kicku. Treneri Klaudia Marić i Boris Knezović vodili su ekipu na turnir u Fojnicu. Za ekipu 'Cro Stara' nema odmora, jer idući vikend nastupaju na turniru na Ilidži.