Braća Vasilj uspješni mladi sportaši iz Međugorja

KK Hercegovina, Međugorje, Jure Vasilj, Andrija Vasilj, Jure Vasilj, KK Hercegovina, Andrija Vasilj, Jure Vasilj, Andrija Vasilj, karate

... je 780 natjecatelja, a među njima boje KK Hercegovina iz Čitluka branili su i braća karatisti Jure i Andrija Vasilj.

Stariji Jure koji se natječe u kategoriji ml.kadet-41 kg je još jednom pokazao dobru formu te osvojio srebrnu medalju u svojoj kategoriji .Mlađi brat Andrija natecao se u kategoriji ml.učenik-26 kg, te u njoj osvojio treće mjesto i brončanu medalju. Ta bronca ima zlatni sjaj ako se uzme u obzir činjenica da je ovo prvo natjecanje na kome je Andrija nastupio.

Primjer braće Vaslj pokazuje nam da je Međugorje nepresušan izvor talenata u svim sportovima. Sem što su sportaši za uzor braća Vasilj odlični su učenici, a sem toga bave se i glazbom, te brojnim vanškolskim aktivnostima.

Kako Jure i Andrija kažu za naš portal sve se može stići ako se pravilno planira i izorganizira, te ističu da bi sve to teško stigli da nemaju veliku potporu svojih roditelja. Za kraj su nam rekli kako na svemu duguju zahvalnost dragom Bogu i Gospi Međugorskoj koji ih vode na ovom njihovom putu uspjeha. Za kraj nam još Jure i Andrija najavljuju kako će se još bolje pripremiti pa dobri rezultati sigurno neće izostati u nastavku njihove karijere.

Naš portal će ih sigurno pratiti na tom putu.

HERCEGOVINA.info