BORILAČKA NOĆ Croata slavio u Ljubuškom

Francisco Barrio

Francisco 'Croata' Barrio je postao novi prvak FNC-ove lake kategorije nakon što je u borbi večeri borilačkog spektakla održanog u Ljubuškom pobijedio Arlena 'Benksa' Ribeira, piše fightroom.hr.

Ribeiro je dobro otvorio meč, no Barrio je preokrenuo situaciju u svoju korist te je svog protivnika savladao u trećoj rundi gušenjem. Barrio je nakon meča 'prozvao' Savu Lazića, s kojim bi se zaista mogao boriti u narednom razdoblju.

Miloš Janičić je briljantnim nokautom pobijedio Joelsona Nascimenta. Prvo je sjajnim overhandom načeo Brazilca, a završio ga je sjajnim udarcem koljenom. Bila je to fantastična izvedba Crnogorca pred kojim je velika karijera, prenosi Klix.

Tariel Abbasov je pružio impresivan nastup. U prvoj rundi je ugušio opasnog Brazilca Maura Paixaoa. On se ovom pobjedom na najbolji način predstavio FNC-ovoj publici. Znalo se o kakvom je talentu riječ, ali ovo je bilo lakše od očekivanog. Nakon meča je prozvao prvaka lake kategorije, a on je Danijel Bažant. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li odmah dobiti meč za titulu.

U jednom taktičkom meču, Nenad Avramović je stigao do svoje prve pobjede u FNC-ovom kavezu. Nakon tri runde, srbijanski borac je pokazao sjajnu kvalitetu te je zasluženo slavio protiv Leona Krajačića.

Miladin Kolarski je odradio rutinski nastup protiv Ante Alilovića. Završnicom u prvoj rundi je oduševio publiku koja mu je zapljeskala na kraju. Pokazao je ipak da je nivo iznad Alilovića te je zasluženo slavio. U drugoj borbi večeri, Rusi Minev je demolirao tvrdog Mađara, Gergelyja Szentpalia. U tri uvjerljive runde je dominirao, ali mora se odati poštovanje i Mađaru, koji je preživio strašne bombe. Bio je ovo uspješan povratak sjajnog Mineva.

Tomislav Sičaja je sjajno otvorio večer u Ljubuškom, u drugoj rundi je tehničkim nokautom pobijedio Mađara Rolanda Szolnokia. Bio je to sjajan nastup za Tomislava, a pokazao je tvrdom Mađaru da je ipak bolji. Također, u drugoj borbi večeri slavio je i Selver Mahmić. On je u prvoj rundi pobijedio Michaela 'Kratosa' Realija. Meč je trajao kratko, a Mahmić je pokazao da je iznimno svestran i kvalitetan borac.