Adnan Ćatić ponovno se vraća u ring

Adnan Ćatić
PIXATHLON/SID

Nakon uspješne Sturmove boks noći u veljači u Porsche Areni u Stuttgartu, ljubitelji boksa se mogu veseliti povratku Njemačke boks legende Felixa Sturma u regiji krajem godine.

Peterostruki svjetski prvak će se boriti 2. prosinca 2023. godine u MHP Areni u Ludwigsburgu protiv Turčina Sükrüa Altaya. Ukupno će se održati dvanaest borbi dan prije prvog adventa, s početkom u 17 sati, na boksačkoj noći koju organizira Agencija STURM BOXING Promotion. Samo deset mjeseci nakon svog posljednjeg meča u Stuttgartu, Felix Sturm će ponovo ući u ring.

Nakon pobjede na bodove u veljači protiv Sükrüa Altaya, promotori oba boksera su se dogovorili za uzvrat. Organizator STURM BOXING je odabrao MHP Arenu u Ludwigsburgu kao mjesto održavanja.

Skoro 5000 gledatelja ponovo će stvoriti atmosferu punu uzbuđenja. Felix Sturm nije mogao ostvariti svoj puni potencijal u veljači zbog snažne prehlade. Na prvoj velikoj priredbi svoje STURM BOXING Promotion želio je obavezno boksati i ne razočarati svoje mnogobrojne fanove. 44-godišnji Leverkusenac se sada nalazi u odličnom fizičkom stanju i s velikim optimizmom očekuje nadolazeći izazov.

Osim glavnog meča između Felixa Sturma i Altaya, očekuju se i drugi vrlo zanimljivi pred-mečevi. Vrata će se otvoriti u 16 sati, program počinje u 16:30, a prva borba će se održati oko 17 sati. Prodaja ulaznica će početi u narednim danima. Felix Sturm: "Region Stuttgart je za mene sportski gledano drugi dom. Ovdje se osjećam jako dobro i imam mnogo fanova na jugu. MHP Arena je izvanredno mjesto i radujem se večeri borbe. Sükrü Altay je u prošlom meču pokazao da je boksač s velikim srcem borca. Bilo je logično da odigramo revanš."

Ovaj spektakl, borbu između Sturma i Altaya, možete gledati ekskluzivno na kanalu FACE TV.