FOTO  3 odličja za karate klub Zrinjski na Grawe Energija Kupu

KK Zrinjski

U subotu 2. studenog 2019. godine je u gradu Banja Luka održan karate 7. grawe Energija Kup. Na jednom od najjačih turnira u regiji u vrhunskoj organizaciji nastupilo je u raznim  kategorijama preko 1100 natjecatelja. Natjecatelji su dolazili iz 10 različitih država i 100 različitih klubova. Karate klub Zrinjski Mostar nastupio je sa svoje tri članice i osvojio 3 odličja. 

Marija Mandić je u kategoriji djevojčice 13 godina -49 kilograma osvojila srebreno odličje nakon nekoliko odličnih borbi i poraza u finalu. Marija je nastupila i u višoj uzrasnoj kategoriji kadetkinja -47 kg gdje je pobijedila zaredom u 4 meča da bi bila zaustavljena u polufinalu a  u borbi za treće mjesto je pokazala da je jedna od boljih natjecatelja na čitavom turniru i osvojila i drugo odličje ovog puta brončanog sjaja.

Odličnom rezultatu Marije se pridružila i Petra Bandić koja je u kategoriji djevojčice 12 god -45 kg osvojila brončano odličje sa prikazanim odličnim karateom.

Trener Marko Opančar je zadovoljan i rezultatom i prikazanim karateom uz konstataciju da uvijek može bolje.

Želimo napomenuti da u karate klubu Zrinjski Mostar još traje upis novih članova u školu karatea. Ponedjeljkom od 18,30-19.30 i četvrtkom od 19.30-20.30 u dvorani ekonomske/elektro škole. Sve dodatne inforamcije možete dobiti na broj telefona 063 332 055.

 

IZNAD SVIH ZRINJSKI